"zichtbaar schoner"   
 

Over ons

                                       

Schoonmaakbedrijf Zichtenburg is een energieke schoonmaak en dienstverlenende organisatie, met als specialisatie de gezondheidszorg. Onze kwalitatief goede dienstverlening in combinatie met de geboden diversiteit aan diensten en extra service is een succesvol concept gebleken.                       

Op deze manier hebben wij, in de 25 jaar van ons bestaan, een duurzame werkrelatie opgebouwd met grotere en kleinere opdrachtgevers in uiteenlopende branches.  

Via deze site kunt u een goed beeld krijgen van onze diensten, een offerte aanvragen en contact met ons opnemen. Wij hopen u binnenkort als klant te kunnen verwelkomen.                         

Schoonmaakbedrijf Zichtenburg onderscheidt zich van andere schoonmaakbedrijven door onze service, kwaliteit, klantvriendelijkheid, heldere communicatie en een uitgebreid dienstenpakket. Ons beleid is gericht op een optimale inzet van mensen en middelen waarbij het milieu hoog in het vaandel staat.             

Wij houden van overzicht. Daarom hebben we onze klanten in een aantal sectoren ingedeeld. Niet al onze klanten laten zich echter vangen in sectoren. Een grote diversiteit aan instellingen en bedrijven maakt dagelijks gebruik van onze diensten. Het is meer dan waarschijnlijk dat we ook voor u iets kunnen betekenen.                        Onze werknemers zijn up-to-date met de benodigde reinigingsprocedures voor het veilig en hygiënisch reinigen van diverse soorten ruimtes, en zullen je tandarts/dokters praktijk  en kantoorpand zo schoon en hygiënisch mogelijk achterlaten. Het investeren in de hygiëne van je praktijk zal ertoe leiden dat de faciliteiten niet enkel schoon ogen, maar ook werkelijk schoon, veilig en gezond zijn.